Academy of Chinese Martial Arts
Kung Fu

" Η μορφή της τέχνης"

Πάντα λέω στον κόσμο που έρχεται στη σχολή μου, πως αν επιθυμούν να μάθουν την δική μου μορφή τέχνης θα χρειαστεί καιρός μόνο για να κάνουμε τα βασικά.

Αν κάποιος πάει σε ένα κολέγιο ή ένα πανεπιστήμιο για να λάβει μια καλή μόρφωση αυτός/αυτή θα πρέπει να μελετήσει για τρία με τέσσερα χρόνια, μετά από τα οποία το άτομο θα είναι έτοιμο να βγει στην αγορά εργασίας όπου η διαδικασία της μάθησης συνεχίζεται. Παρόμοια, αν αρκετοί δάσκαλοι χρειάστηκαν μία δεκαετία ώστε να γίνουν αποτελεσματικοί, πως περιμένει ο καθένας να γίνει αποτελεσματικός μέσα σε δύο τρία χρόνια;

Ένα πράγμα που πρέπει να μάθε ο καθένας είναι να έχει ανοιχτά τα μάτια του και το μυαλό του και να σκέφτονται για τους εαυτούς τους. Δεν θα πρέπει ο μαθητής να περιμένει μόνο από τον δάσκαλο να τον φτιάξει. Ο καθένας έχει την ικανότητα να βελτιώσει τον εαυτό του.

Λέω συνεχώς στον κόσμο να πάει και σε άλλες σχολές Kung Fu και να δει και άλλα συστήματα και είτε γυρίζουν πίσω στη σχολή μου, είτε μένουν σε άλλη σχολή, χαίρομαι που βρήκαν κάτι το οποίο τους εκφράζει, κυρίως επειδή είμαστε όλοι μία οικογένεια στον Κόσμο των Πολεμικών Τεχνών."

MIchael Louison